III. Történelmi sebeink gyógyítása: Megbékélés és Teremtő Jóakarat Healing into Wholeness

Történelmi sebeink gyógyítása: Kiengesztelődés, Megbékélés és Teremtő Jóakarat

Az elmúlt 500 évben, gyakorlatilag Mátyás halála utáni időszaktól kezdve Európa kézzelfogható valósága megváltozott. Nyugat-Európa hatását, mint hódító kiterjesztette – mostanra – szinte az egész Földgolyónkra.
Kelet-Közép-Európa pedig mindeközben számos helyi küzdelemben, harcban és torzsalkodásban egyre inkább elveszetette erejét és bemerevítette identitását…

Nem érdemes MOST és ITT a történelmi tárgyszerűség kérdéskörébe lépni, DE annál inkább érdemes a közös és mindannyiunkat mélyen érintő JELENBEN elmélyülni, annak közös szálait kibogozni, újraszőni és egyben olyan nyitott teret tartani, amelyben ez az új szövedék egy új kezdet alapjává válhat, amely által együttműködő énünk felébredhet és egy közös Európa vízióját közelebb hozhatjuk.
Gyógyító, mély és térteremtő dialógusaink, rendszerállításaink oldásában találkozunk számos program keretében. A szervezetek-emberek és rendszerek összhangjátkeresve kiegyenlítődést és integrált egészet alkotunk tudatos jelenlétünkben kitáruló BESZÉLGETÉSEK  és RENDSZERÁLLÍTÁSOK, MEDITÁCIÓK ÉS JÜAKARAT SÉTÁK társas teremtő tereiben. Társ-addá válok és így együtt és közösen egymásnak társaivá válva sokszínűségünkben is összehangra lelve megfrissült társad-alom alkotó részvevőiként lépünk tovább.

Most, mikor oly sokan tudni vélik, hogy mi a helyes, merre van az arra, mikor szónokok kiállnak a kereső, vagy épp csalódott, az önhitt és magabiztos, vagy épp kiábrándult társak elé, ekkor van itt az idő, hogy csendet, belső csendet közösen megragadva, eddigi bizonyosságainkat elengedve vagy felfüggesztve kinyissuk magunkat új inspirációban egy összehangolt teret teremtve.

Erről szól a térteremtő dialógus, melyet értő és szakértő facilitátorok, csoportterapeuták és történet mesélől, útkeresők közös részvételével tartunk.

Ha kicsit is megszólítva érzed magad, gyere közénk, töltsd velünk annyi időt, amennyit csak tudsz június 5. és 15. között.
Részletes programot napokra lebontva itt találsz az alpontokban, fülekre kattintva.

Healing into wholeness, 2017, June and September
Special guest: ANNGWYN ST JUST

 

JELENTKEZÉS ITT ONLINE

Healing into Wholeness-Heart Dialoguestrianon_elott_es_most_terkep_82318_868836_n
Reconciliation and Collective Goodwill

An AGA program
since 2014

June 5-15th 

ONLINE REGISTRATION IS HERE.

flyer-page-001
—————————————————————————————————————–
September 5-11thScreen Shot 2017-03-25 at 00.12.54
A HEALING JOURNEY: Budapest-Bosnia-Belgrade
Embracing The Carpathians: Weaving Dialogues-Healing Collective Traumas

ONLINE REGISTRATION LINK IS HERE.

This is the 3rd year we are are offering this event with extended scope and demand. The home organisation is Ariadne Gaia and its wisdomweavers project.
ONE WEEK in the HEART OF EUROPE, working with Anngwyn St.Just, USA and local Facilitators, Agota Eva Ruzsa, project developer, in Hungary, Ivana Markovic, Bosnia and Serbia.

INVITATION FLYER, 2017 SEPTEMBER2

Advertisements

2 thoughts on “III. Történelmi sebeink gyógyítása: Megbékélés és Teremtő Jóakarat Healing into Wholeness

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s