Hungary-Magyarország

MindfulPresence to weave our inner wisdom into a collective tapestry of our consciousness in the embracing vibrations of The Carpathians.

 

In Hungary we will dedicate our week to Babba Maria (later The BlessedWoman Mary and King Stephen of the “Holy Crown”-The Sacred Space embraced by the Carpathians for us all) to deepening our experience in Mindful Presence, both in our inner work, in serving others, and hosting generative spaces  for healing, learning and being.

WisdomWeavers dedicating them selves to inquiring into the Spirit of Partnership based Societies- Sacred Dialogues to enhance Sacred Sustainability, once so vividly and creatively present in Old Europe as expressed by Marija Gimbutas and her colleagues.
We ARE inviting people for this Presencing Space to heal, and learn by participating and sharing.
A tudatos TérTeremtők jelenLét Központjai
Healing-Learning-Weaving,
Gyógyulás-Tanulás-TudatNemezelés
WisdomWeavers – TérTeremtők közösségi hálózat a jelenLét közPontokban 

DunaSpirit Dialogues have been evolving since 2010  and thus we will have our 5th event of such scale woven into the flow of wisdomweavers.

2013-04-30 13.33.22JULY 23-26th
in Nagykovácsi-Remeteszőlős, off Budapest,

 

 

 

images (4)August 19-23th at Lake Balaton, in Abrahamhegy. 

 

 

 

A tudatos TérTeremtők jelenLét Központjai 

Healing-Learning-Weaving,
Gyógyulás-Tanulás-TudatNemezelés
WisdomWeavers – TérTeremtők közösségi hálózata a jelenLét közPontokban 

ahol az Ősi Bölcsesség, a Hagyomány, az Új tudomány, a Presencing alapú szervezet és közösség fejlesztés és az éber tudat, tiszta figyelem ÉS katharzis alapú személyes fejlesztés találkozásai mentén olyan programokat, képzéseket és teremtő tereket ajánlunk, ahol nem tudást viszünk valahova, hanem az ott lévő, néha zsarátnok tudást jelenLétünkkel és tudástereink tartó tégelyébe emelve, néha-néha saját tudásunkkal is beszőve kibontjuk. A mindenkori házigazdák tudóit, tudás nemezelőit is behívjuk e teremtő térbe, és így együtt közösen elindulhat, a kölcsönösség és partnerség mentén kibontakozó új tudás kultúrája. Itt a tudás nem piaci termék, egy áru, amit a helyieknek eladunk, hanem olyan közös alapanyag, amelyből a jelenlevők közösen szőnek új erőtereket önmaguk és közösségük számára.

Ez a tudás nem árucikk, melyet országról országra járva, vagy ország járva értékesítek, hanem közös teremtő alkotó terek fenntartására figyelek és azokban éledő tudásnemezelést terelgetem, hogy általa és benne mindenki önmaga erejére ébredhessen.
Alapkompetencia az éber tudat, a kölcsönös teremtő társas figyelem és a belső utazás képessége.
Ezt mindfulness alapképzéssel, co-counselling CCI képzéssel és magsámánizmassal véljük biztosítani.
Ezekre az alapokra épülhet a nemezelő, önismereti, önfejlesztő, a közösség és tágabb rendszerek, élő rendszerek keretében kibontakozó kollektív fejlődés.

Ehhez integrálunk számos csoportos foglalkozást és gyógyulást is hozó teremtő teret, mint amit a Café dialógusok, a mély dialógusok, a térben állítások (család- és térállítások), természet közösségek, az emberi kultúra gyógyító terei, művészet és irodalom, hozhat mindenkinek: résztvevőnek és térteremtőknek egyaránt.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s